magamról

industrial_boogie_DVD_borito_p02--webfejlec

Tapasztalataim – készségek és kompetenciák

reginabacsa portre

Kreatív művészi érzékkel és jó rajzkészséggel rendelkezem. A művészi absztrakció mellett a racionális és „sterilebb” irányok is foglalkoztatnak, ezért a középiskolai évek során első tapasztalataimat az informatika világában szereztem. Részt vettem az iskolai TV életében, amely nem csak a kreatív csapatban való részvételt foglalta magába, de a forgatókönyv írást, forgatást, vágást, színészkedést is.

Az érettségi után három évet dolgoztam grafikus és HTML builderként egy webfejlesztő csoportban, majd kollégámmal együtt web- és szoftverfejlesztő céget alapítottunk, ahol meghatározó tapasztalatokat  szereztem projekt koordinátorként, ügyfélkapcsolattartóként és grafikusként egyaránt.

2009-ben elkezdtem animációs filmkészítést tanulni, hogy magasabb szintre emelhessem digitális mozgóképalkotási készségemet és filmes szakmai tudásomat. 2013-ban megszereztem a mozgóképi animációkészítő OKJ szakképesítésemet.

Projekt alapú megbízásokon dolgozom és olyan rövidebb vagy hosszabb távú, együttműködési lehetőséget keresek, ahol kreatívan és építően kamatoztathatom, fejleszthetem szakmai tudásomat, tapasztalataimat.

Színes, sokoldalú szakembernek tartom magam, aki nem csak kézben tartani szereti a projekteket, de vállalja a felelősséget a munkájáért, a határidőkért és akár egy csapat irányításáért is. Megbízható, rugalmas és lelkiismeretes vállalkozónak és alkalmazottnak tartom magamat, mivel munkáimat mindig pozitív visszajelzések nyugtázzák.

Szeretem a kihívásokat, szívesen dolgozom olyan projekteken, amelyeken keresztül tanulni, fejlődni lehet. Informatikai múltamból adódóan jó érzékkel kezelem a programokat, könnyen és gyorsan kiigazodom az új szoftvereken. Képes vagyok önállóan megoldást találni a felmerülő technikai kihívásokra, szívesen próbálok ki számomra ismeretlen, új megoldásokat, fogásokat.

Jelenlegi fő irányvonalamat alapvetően 2D animáció (After effects és Anime Studio), filmes utómunka és grafikai tervezés jelenti.